laupäev, 21. oktoober 2017

Lenormandia: 1. RATSANIK



Märksõnad: uudised, teated, kohtumine, üllatus, pakkumised, e-kiri, uuendused, kosutus, liikumine, mobiil, väle, nutikas, võimas idee, sündmus, tegevus, kommunikatsioon, tulemuslik, sportlik, optimistlik, saabumine, külastus, külastaja, kommentaar, midagi uut, tegevus, hobune, mootorratas, auto, jalgratas, kogemused, noormees, armuke, uus algus, kiire, trantsport, seiklus.

Esimene kaart Lenormandi kaardipakis, mis toob lugejale uudiseid, tähtsaid sõnumeid või üllatusi. Midagi on sinu poole teel.  
Kaart on aktiivne ja liikuv - ratsanikule on hobune edasiliikumise vahend, seega tänapäevases lugemises võib see sageli tähistada autot vm mootorsõidukit. Oodata võib olla külalisi, või sõidate ise kodust välja.

Ratsanikku ümbritsevad kaardid näitavad sulle uudiste iseloomu. Pane tähele, kas ümbritsevad kaardid räägivad sulle, kas uudis tuleb kaugelt või lähedalt, kellelt võiks uudis olla? Kui ümbruses on negatiivsed kaardid, ei pruugi te uudisega rahule jääda.

Armastuses tähendab see uusi suhteid. On aeg flirtida ja edasi liikuda! Ehk ilmub sinu ellu varsti uus inimene!?
Töö ja elukutse valdkonnas tähendab see häid muudatusi ja väljavaateid. Ahvatlevad pakkumised, mis peagi saabuvad.
Võimalikud ametikohad: kuller, taksojuht, autojuht

Tervis: kaart võib anda märku, et aeg on alustada harjutuste/treeninguga või on terviseteemalised uudised alles teie poole teel.
Seosed kehaga: jalad, liigesed, kõõlused, pahkluud, põlved

Ajastus. 
Midagi on juhtumas üsna pea. Ratsanik viitab millegi/kellegi märkimisväärse ilmumist teie ellu, mis on teie jaoks uus, olgu selleks siis näiteks uus armastus või töökoht. Üldised jõuavad need muudatused teieni üsna kiiresti.

Asjad võivad aset leida esimesel kuul, ühe päeva/nädala/kuu jooksul, jaanuaris.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar