teisipäev, 31. oktoober 2017

7.MADU

Märksõnad: pettus, reetmine, valed, probleemid, manipuleerimine, keerukus, naiselik tarkus,  salakaval, paha, vastik inimene, kelm, silmakirjalikkus, vaenlane, rünnak, armukadedus, uurimine, spioon, luure, lõks, hammustada saamine, mürk, kiusatus, halb nõu, vastutustundetus, ahistamine, usalduse puudumine, kuulujutt, oht, arst, õde, ema, armuke, rivaal, roomajad.

Kaardi ilmumine on tõsiseks hoiatuseks! On põhjust järele mõelda millised inimesed teid parasjagu ümbritsevad, kuna Madu võib tähistada teie vaenlasi. Mõnikord olete neist teadlik, sest olete nendega parasjagu konfliktis. Kuid madu võib ilmuda ka salakavala valesõbrana. See on inimene, keda te ei oska kahtlustada. Pidage meeles - need kes petavad püüavad näida ausate inimestena!
Madu hoiatab teid kahepalgelisuse, kahekeelsuse, armukadeduse, pettuse, vaenlaste ja pahasoovjate eest! Olge valvas! Võtke kokku kogu oma arukus, et maoga toime tulla. 

Kuigi madu iseloomustab rida negatiivseid märksõnu, tuleb meeles pidada, et ta ei ilmu alati halva endena. Lihtsas võtmes võib ta tänendada naisterahvast (enamasti tumedapäine). Kõrvalseisvad kaardid heidavad valgust, kas tegu on sinu rivaali või liitlasega.

Isegi kui madu ilmub teile negatiivse märgina, soovitab Lenormandi MADU teil olla paindlik ja kohaneda olukorraga nii hästi kui võimalik.


Armastuses
: Olge ettevaatlik, madu võib ilmuda rivaalina teie suhetesse. Võibolla soovib keegi teie suhteid negatiivselt mõjutada.

Truudusetus, petmine ja valed pole maole võõrad!
Vallalisele - olge ettevaatlik kasanoovade suhtes. Võite kohtuda inimesega, kes on küll võrgutav, kuid pole huvitatud muust kui lühiajalisest suhtest.
Tööasjus tähendab probleeme. Keegi võib töötada teie vastu teie enda teadmata.
Võimalikud ametikohad: psühholoog, torumees

Tervis: võimalik terviseprobleem, mis vajab väljaselgitamist.
Seosed kehaga: soolestik

KOMBINATSIOONE:

Madu + LAEV - probleemid reisiga, pikk tee, reis koos naisega
            MAJA - perepeaks on naine, ebaausused perekonnas, probleemid                      veevärgi süsteemiga,
            KIRST - probleemide/valede lõpp, lõpp naise jaoks
            LILLED - ilus naine, naiste seltskond, naise juubel
KODUS MAO SÜMBOLI HOIDMINE on kasulik, kui tegeletakse spirituaalse teekonnaga nagu ravitsemine, selgeltnägemine, intuitsooni arendamine või taimekasvatus eesmärgiga valmistada alternatiivmeditsiinilisi ravimeid.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar