esmaspäev, 23. oktoober 2017

2. RISTIKHEIN



Märksõnad: õnn, juhuslik avastus, hasartmängud, avab erinevaid võimalusi, ootamatu, optimism, lootus, progress, võit, spontaansus, heaolu, võimalus, õnnistus, midagi ootamatut, rõõm, põnevus, avatus, midagi lühiajalist, väike, avastus, läbimurre.
Neljaleheline ritikhein on õnne, edu ja elujõu sümboliks. Juba iidsetest aegadest on rahvameditsiinis kasutatud seda taime paljude haiguste ravis.

Ristikhein täidab meid lootuse ja optimismiga, see kaart inspireerib uskuma, et midagi head on meie poole teel.

Kuid nii nagu ka ristikhein närtsib ja kaob ajaga, tähistab ta ka lenormandias väikest või lühiajalist õnne (päike on suure õnne kaart). Seepärast võib ta ka teisi kaarte kirjeldada kui lühiajalist või väikest ilmingut (nt: ristik+kalad= väike/lühiajaline  raha, ristk+tee=lühike tee)

Negatiivsete kaartide kõrval võib tähendada õnne pöördumist. Kuigi, kui ristikhein asub negatiivsest kaardist paremal või rea lõpus heidab ta ebasoodsatele tingimustele head valgust ja leevendab neid - mure kaob või saab saab olema lühiajaline.


Armastuses ja suhetes harmooniat ja häid aegu. Ootamatud rõõmsad kohtumised. Võib viidata ka lühiajalisele suhtele. Uus võimalus

Tööasjus tähendab häid kiireloomulisi muudatusi. Koged veidi õnne, kus asjad liiguvad sinule soovitud suunas. Kui sulle avaneb hea võimalus, siis ole valmis härjal sarvist haarama, kuna see võimalus ei pruugi kesta kaua.

Terviseasjus - kiire ja peaaegu imepärane paranemine. Abi võib saada ravimtaimedest ja homöopaatiast.
Nõuanne! Mine õue ja tunne looduse väge! Söö rohelist!
Seosed kehaga: närvisüsteem, aura


Ajastus. 
Lühike aeg, kiiresti, ootamatult, järsku
2 päeva, kuu teine päev,
veebruar

Esemed, kohad.

loteriipilet, nipsasjad, talismanid
ravimtaimed, toataimed, muru, aedviljad

Niit, heinapõld, aas, nurm, muruplats, haljasala, aed, peenar

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar