teisipäev, 31. oktoober 2017

8.KIRST


Märksõnad: lõpp, haigus, hävimine, kaotsiminek, kurbus, depressioon, kooma, kannatus, surnud ring, lõks, tühistamine, hilinemine, stagnatsioon, hirm, surm, mööbel, midagi peidetud, valu, koormus, kurnatus, suletud, vangistus, isolatsioon, kriis, tõsidus, pimedus, külm, hirm, muutus.
Kirst on suurte muutuste kaart. Elu on pidevas arenemises ja muudatused on elu vältimatu osa. Kirstu kaart toob muudatused läbi millegi eelneva lõpu. Tähistab pöördelist punkti elus, millele on eelnenud kriisisituatsioon. Kuigi muudatusi elatakse enamasti raskelt üle, võivad siin avaneda ka uued võimalused, kuna leiame end olukorrast, kus peame pöörduma tagasi elu olemuse ja põhitsükli seesmise mõistmise ja aktsepteerimiseni. Väärisesemed ja materiaalne  rikkus kaotavad siinkohal oma tähtsuse, ning peavad andma teed uuele ellusuhtumisele.
Kirst võib teha ka lõpu olukorrale, mille käes olete kaua kannatanud ja mis on liiga pikale veninud. Sel juhul saab lõpp olema kergenduseks.
Vaimesel tasandil viitab vanade uskumuste lõpule ja uute tekkimisele - vaimne transformatsioon.

Vaadake ümbritsevaid kaarte, et aimata mis olukord võiks olla jõudnud lõpufaasi - ees võib oodata nii suhte lõpp, töökaotus, elukohavahetus vm eluetapi lõpp.

KAARDI NÕUANNE!
Aeg on pühkida tolm põlvedelt ja alustada uuesti.
Aeg puhastumiseks ja edasi liikumiseks.
Aeg lasta minevikust lahti ja omada lootust edasiminekuks

Armastuses: raskustes suhe, surnud suhe, meeleheide, keegi lahkub- lahusolek või lahutus, suhte lõpp, vabanemine läbi halva olukorra lõpetamisele.
Tööasjus: suured muudatused. Võimalik, et käesolev projekt või isegi töö hakab lõpule jõudma. Aeg ümberasumiseks. Võimalik töökaotus, lepingu lõpetamine, rahaliselt  suur kaotus, pankrot, laostumine, aeg nullist alustamiseks

Võimalikud töökohad: surnumatja, matusebüroo omanik vm matusetalitustega seonduv töökoht, töötamine keldris või maaaluses kohas.
Tervis: tegu võib olla dpressiooni või muu tõsise haigusega. Haiguse halvenemine, haigevoodi, enesetapumõtted, isu kaotus, õuduse tundmine, vaimuhaigused


Aeg: 8 päeva/nädalat/kuud, august, 8ndal kuupäeval, pikk aeg, igavesti

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar