teisipäev, 31. oktoober 2017

8.KIRST


Märksõnad: lõpp, haigus, hävimine, kaotsiminek, kurbus, depressioon, kooma, kannatus, surnud ring, lõks, tühistamine, hilinemine, stagnatsioon, hirm, surm, mööbel, midagi peidetud, valu, koormus, kurnatus, suletud, vangistus, isolatsioon, kriis, tõsidus, pimedus, külm, hirm, muutus.
Kirst on suurte muutuste kaart. Elu on pidevas arenemises ja muudatused on elu vältimatu osa. Kirstu kaart toob muudatused läbi millegi eelneva lõpu. Tähistab pöördelist punkti elus, millele on eelnenud kriisisituatsioon. Kuigi muudatusi elatakse enamasti raskelt üle, võivad siin avaneda ka uued võimalused, kuna leiame end olukorrast, kus peame pöörduma tagasi elu olemuse ja põhitsükli seesmise mõistmise ja aktsepteerimiseni. Väärisesemed ja materiaalne  rikkus kaotavad siinkohal oma tähtsuse, ning peavad andma teed uuele ellusuhtumisele.
Kirst võib teha ka lõpu olukorrale, mille käes olete kaua kannatanud ja mis on liiga pikale veninud. Sel juhul saab lõpp olema kergenduseks.
Vaimesel tasandil viitab vanade uskumuste lõpule ja uute tekkimisele - vaimne transformatsioon.

Vaadake ümbritsevaid kaarte, et aimata mis olukord võiks olla jõudnud lõpufaasi - ees võib oodata nii suhte lõpp, töökaotus, elukohavahetus vm eluetapi lõpp.

KAARDI NÕUANNE!
Aeg on pühkida tolm põlvedelt ja alustada uuesti.
Aeg puhastumiseks ja edasi liikumiseks.
Aeg lasta minevikust lahti ja omada lootust edasiminekuks

Armastuses: raskustes suhe, surnud suhe, meeleheide, keegi lahkub- lahusolek või lahutus, suhte lõpp, vabanemine läbi halva olukorra lõpetamisele.
Tööasjus: suured muudatused. Võimalik, et käesolev projekt või isegi töö hakab lõpule jõudma. Aeg ümberasumiseks. Võimalik töökaotus, lepingu lõpetamine, rahaliselt  suur kaotus, pankrot, laostumine, aeg nullist alustamiseks

Võimalikud töökohad: surnumatja, matusebüroo omanik vm matusetalitustega seonduv töökoht, töötamine keldris või maaaluses kohas.
Tervis: tegu võib olla dpressiooni või muu tõsise haigusega. Haiguse halvenemine, haigevoodi, enesetapumõtted, isu kaotus, õuduse tundmine, vaimuhaigused


Aeg: 8 päeva/nädalat/kuud, august, 8ndal kuupäeval, pikk aeg, igavesti

7.MADU

Märksõnad: pettus, reetmine, valed, probleemid, manipuleerimine, keerukus, naiselik tarkus,  salakaval, paha, vastik inimene, kelm, silmakirjalikkus, vaenlane, rünnak, armukadedus, uurimine, spioon, luure, lõks, hammustada saamine, mürk, kiusatus, halb nõu, vastutustundetus, ahistamine, usalduse puudumine, kuulujutt, oht, arst, õde, ema, armuke, rivaal, roomajad.

Kaardi ilmumine on tõsiseks hoiatuseks! On põhjust järele mõelda millised inimesed teid parasjagu ümbritsevad, kuna Madu võib tähistada teie vaenlasi. Mõnikord olete neist teadlik, sest olete nendega parasjagu konfliktis. Kuid madu võib ilmuda ka salakavala valesõbrana. See on inimene, keda te ei oska kahtlustada. Pidage meeles - need kes petavad püüavad näida ausate inimestena!
Madu hoiatab teid kahepalgelisuse, kahekeelsuse, armukadeduse, pettuse, vaenlaste ja pahasoovjate eest! Olge valvas! Võtke kokku kogu oma arukus, et maoga toime tulla. 

Kuigi madu iseloomustab rida negatiivseid märksõnu, tuleb meeles pidada, et ta ei ilmu alati halva endena. Lihtsas võtmes võib ta tänendada naisterahvast (enamasti tumedapäine). Kõrvalseisvad kaardid heidavad valgust, kas tegu on sinu rivaali või liitlasega.

Isegi kui madu ilmub teile negatiivse märgina, soovitab Lenormandi MADU teil olla paindlik ja kohaneda olukorraga nii hästi kui võimalik.


Armastuses
: Olge ettevaatlik, madu võib ilmuda rivaalina teie suhetesse. Võibolla soovib keegi teie suhteid negatiivselt mõjutada.

Truudusetus, petmine ja valed pole maole võõrad!
Vallalisele - olge ettevaatlik kasanoovade suhtes. Võite kohtuda inimesega, kes on küll võrgutav, kuid pole huvitatud muust kui lühiajalisest suhtest.
Tööasjus tähendab probleeme. Keegi võib töötada teie vastu teie enda teadmata.
Võimalikud ametikohad: psühholoog, torumees

Tervis: võimalik terviseprobleem, mis vajab väljaselgitamist.
Seosed kehaga: soolestik

KOMBINATSIOONE:

Madu + LAEV - probleemid reisiga, pikk tee, reis koos naisega
            MAJA - perepeaks on naine, ebaausused perekonnas, probleemid                      veevärgi süsteemiga,
            KIRST - probleemide/valede lõpp, lõpp naise jaoks
            LILLED - ilus naine, naiste seltskond, naise juubel
KODUS MAO SÜMBOLI HOIDMINE on kasulik, kui tegeletakse spirituaalse teekonnaga nagu ravitsemine, selgeltnägemine, intuitsooni arendamine või taimekasvatus eesmärgiga valmistada alternatiivmeditsiinilisi ravimeid.



6.PILVED

Märksõnad: probleemid, segadus, ebakindlus, ebaselgus, ebastabiilsus, takistused, varjamine, illusioon, meeleolu, halb märk, kõhklus, torm, halb ilm, udu, sünge ilm, hall, kaos, mured, peavalu, kahtlus, hingamine, suits, parfüüm,



Pilved on tumeda meeleolu kaart.

Kaardil on hele ja tume pool. Heidab negatiivset valgust nendele kaartidele, mis asuvad tema tumeda poole naabruses. Pilved võivad hajuda sama kiirelt kui tekkisid, seega võib tegemist olla psüühilise ebakindlusega.
Mil, pilved ilmuvad sinu ellu, ole valmis iseendaga aus olema. Väga tõenäoline, et tulevased sündmused aitavad teil heita endalt mittevajalik koorem ja alustada uut etappi elus.

Tööalaselt: teie karjäär on hetkel ebastabiilne. Olete ebakindel, mida antud olukorras teha. Kaart võib olla märgiks, et mõtisklete uuest tööst või karjäärist.


Võimalikud ametikohad: teadustöö, filosoofia. Ametiülesanded on seotud vastuste leidmise, tundmatu tundma õppimisega.
Armastuses: hetkel pole parimad ajad. Võid olla segaduses, mida seoses oma partneriga ette võtta.
Tervis: vaimne stress, sõltlane, suitsetaja.
Seos kehaga: kopsud ja hingamissüsteem

Missugust inimest võiksid pilved kirjeldada?
Suitsetaja, joodik, sõltlane, ettearvamatu, psüühikahäirega




5.PUU

Märksõnad: tervis, keskkond, heaolu, keha ja hing, juured, meditsiin, kasv, loodus, väärikus sotsiaalne staatus, auväärsus, maine, lähedased suhted, lilled väetamine, küpsemine, pere, õige toitumine, äri laiendamine, oskuste arendamine, koostöö, elujõud, perekondade reliikvia, orgaaniline, tasakaalustatud, ellujäämine, kannatlikkus, pärilikkus, elukestev, igavus.


Lenormandias puu sümboliseerib tervist ja elu ennast. Kaart paljastab sinu tervisliku olukorra ja ka võimalikud haigused.
PUU on jõu, tervise ja elurõõmu sümbol. Tema tugevus ja vastupidavus sümboliseerib küpsust, elutarkust ja kogemusi. Sügaval maa sees asetsevate juurtega on ta kasvu, arengu, tugeva tervise ja oma eluga toimetuleku märgiks.
Ümbritsetuna halbade kaartidega soovitab mõelda oma tervisele. Võib viidata stressile, ülekoormusele ja vajadusele puhata.

Kirjeldades inimest, viitab see kaart isikule, kes on spirituaalne ja tegeleb vaimsete praktikatega nagu meditatsioon, jooga, reiki vms.

Puu võib viidata ka karma ja eelmise elu sidemetele.

Armastuses: kauakestev armastus. Võimalik hingesugulus, side eelmisest elust.
Tööasjus: olete hetkel kasvuperioodis ja võib-olla ootate, et asjad hakkaksid arenema.
Võimalikud ametikohad: tervisehoiu töötaja, arst, jooga-/reikipraktik, psühholoog, aednik, arendaja, kasvataja.
Tervis: kuna PUU kaart esindab tervist ennast, siis enamus informatsiooni saate kõrvalasuvatest kaartidest.

Seos kehaga: sinu mõistus ja vaimne tervis




reede, 27. oktoober 2017

4.MAJA

Märksõnad: maja, korter, kinnisvara, kodu, leibkond, soojus, ohutus, varjupaik, hubane, kodune, pere väärtused, traditsioonid, hotell, hooldekodu, hooned, koduarendus, kodu parandamine, hing.
Sinu kodu, koht mis pakub inimesele turvatunnet. Maja, korter vm kinnisvara.

Soodne kaart, mis tõotab edu kõikides ettevõtmistes, ning leevendab negatiivsete kaartide mõju. Te ei jää elus üksinda. See kaart annab turva- ja kindlusetunde. selle kaardi ilmumine tugevdab enesekindlustunnet, lisab julgust ja mehisust kaitsta oma veendumusi.

Vaimsel tasandil sümboliseerib maja rahu ja usku oma jõusse, "tunnete end, kui oma kodus".
Tuleviku positsioonis: oma maja, kodu
Minevikupositsioonis tähistab vanematekodu, mis avaldab teile siiani suurt mõju.

Armastuses: oled stabiilses ja turvalises suhtes
Tööasjus: kodus töötamine või pereäri.
Võimalikud ametikohad: majapidajanna, majahoidja, arhitekt, meistrimees, kodune lapsevanem, koduperenaine/mees

Terviseasjus: tervis on hetkel stabiilne, kuid keha ei maksa hooletusse jätta. Jätka enese eest hästi hoolitsemisega, et vältida probleemide arenemist.
Seosed kehaga: teie keha

KURE või LAEVA kaardiga - võimalik kolimine










3.LAEV

Märksõnad: Reis, liikumine, teekond, distants, välismaa/välismaalane, teised kultuurid, väljumine, siht, laev ja teised veesõidukid, trantsport ja trantspordivahendid, navigatsioon, edastamine, kaubandus, sadam, lennujaam, raudteejaam, puhkusereis, motivatsioon, vaimne teekond, igatsus, elu, seiklus, meri, ookean, merevees, rand

Laev on reisimise kaart, nii lähedale kui kaugele. Selle kaardi ilmumine võib viidata, et olete ette võtmas reisi välismaale.

Kirjeldab inimese reisilembelisust, soovi avastada uusi maid ja kogeda uut.

Välismaalased ja välismaised asjad ilmuvad just laeva kaardi kõrval.


Samas laev on ka äritegevuse kaart. See on suurepärane, äriasjades edu tagav talisman. See sümbol tekkis sellal, kui purjelaev assotsieerus kauba ja raha saabumisega. Laev on võimas äriedu, õitsengu ja rahalise külluse sümbol.

Täispurjes laev on edasiviiv jõud, mis annab hoogu suurtele ettevõtmistele, seega võib inimest ees oodata suunamuutus elus või mõtteviisis.

Laev lisab kaugeid vahemaid ka teistele kaartidele, viidates nt kaugsuhetele,
kodust eemal olekule või meretagustele ärireisidele.


Armastuses: kaugsuhe või suhe välismaalasega. Laev võib viidata ka sellele, et ootate armastuse saabumist oma ellu.
Äris ja tööasjus tähendab enamasti häid uudiseid, välisreise
Tervis: visiiti spetsialisti juurde, reis kaugemal asuvasse raviasutusse või välismaale, et proovida sealsed ravimeetodeid.





esmaspäev, 23. oktoober 2017

2. RISTIKHEIN



Märksõnad: õnn, juhuslik avastus, hasartmängud, avab erinevaid võimalusi, ootamatu, optimism, lootus, progress, võit, spontaansus, heaolu, võimalus, õnnistus, midagi ootamatut, rõõm, põnevus, avatus, midagi lühiajalist, väike, avastus, läbimurre.
Neljaleheline ritikhein on õnne, edu ja elujõu sümboliks. Juba iidsetest aegadest on rahvameditsiinis kasutatud seda taime paljude haiguste ravis.

Ristikhein täidab meid lootuse ja optimismiga, see kaart inspireerib uskuma, et midagi head on meie poole teel.

Kuid nii nagu ka ristikhein närtsib ja kaob ajaga, tähistab ta ka lenormandias väikest või lühiajalist õnne (päike on suure õnne kaart). Seepärast võib ta ka teisi kaarte kirjeldada kui lühiajalist või väikest ilmingut (nt: ristik+kalad= väike/lühiajaline  raha, ristk+tee=lühike tee)

Negatiivsete kaartide kõrval võib tähendada õnne pöördumist. Kuigi, kui ristikhein asub negatiivsest kaardist paremal või rea lõpus heidab ta ebasoodsatele tingimustele head valgust ja leevendab neid - mure kaob või saab saab olema lühiajaline.


Armastuses ja suhetes harmooniat ja häid aegu. Ootamatud rõõmsad kohtumised. Võib viidata ka lühiajalisele suhtele. Uus võimalus

Tööasjus tähendab häid kiireloomulisi muudatusi. Koged veidi õnne, kus asjad liiguvad sinule soovitud suunas. Kui sulle avaneb hea võimalus, siis ole valmis härjal sarvist haarama, kuna see võimalus ei pruugi kesta kaua.

Terviseasjus - kiire ja peaaegu imepärane paranemine. Abi võib saada ravimtaimedest ja homöopaatiast.
Nõuanne! Mine õue ja tunne looduse väge! Söö rohelist!
Seosed kehaga: närvisüsteem, aura


Ajastus. 
Lühike aeg, kiiresti, ootamatult, järsku
2 päeva, kuu teine päev,
veebruar

Esemed, kohad.

loteriipilet, nipsasjad, talismanid
ravimtaimed, toataimed, muru, aedviljad

Niit, heinapõld, aas, nurm, muruplats, haljasala, aed, peenar

laupäev, 21. oktoober 2017

Lenormandia: 1. RATSANIK



Märksõnad: uudised, teated, kohtumine, üllatus, pakkumised, e-kiri, uuendused, kosutus, liikumine, mobiil, väle, nutikas, võimas idee, sündmus, tegevus, kommunikatsioon, tulemuslik, sportlik, optimistlik, saabumine, külastus, külastaja, kommentaar, midagi uut, tegevus, hobune, mootorratas, auto, jalgratas, kogemused, noormees, armuke, uus algus, kiire, trantsport, seiklus.

Esimene kaart Lenormandi kaardipakis, mis toob lugejale uudiseid, tähtsaid sõnumeid või üllatusi. Midagi on sinu poole teel.  
Kaart on aktiivne ja liikuv - ratsanikule on hobune edasiliikumise vahend, seega tänapäevases lugemises võib see sageli tähistada autot vm mootorsõidukit. Oodata võib olla külalisi, või sõidate ise kodust välja.

Ratsanikku ümbritsevad kaardid näitavad sulle uudiste iseloomu. Pane tähele, kas ümbritsevad kaardid räägivad sulle, kas uudis tuleb kaugelt või lähedalt, kellelt võiks uudis olla? Kui ümbruses on negatiivsed kaardid, ei pruugi te uudisega rahule jääda.

Armastuses tähendab see uusi suhteid. On aeg flirtida ja edasi liikuda! Ehk ilmub sinu ellu varsti uus inimene!?
Töö ja elukutse valdkonnas tähendab see häid muudatusi ja väljavaateid. Ahvatlevad pakkumised, mis peagi saabuvad.
Võimalikud ametikohad: kuller, taksojuht, autojuht

Tervis: kaart võib anda märku, et aeg on alustada harjutuste/treeninguga või on terviseteemalised uudised alles teie poole teel.
Seosed kehaga: jalad, liigesed, kõõlused, pahkluud, põlved

Ajastus. 
Midagi on juhtumas üsna pea. Ratsanik viitab millegi/kellegi märkimisväärse ilmumist teie ellu, mis on teie jaoks uus, olgu selleks siis näiteks uus armastus või töökoht. Üldised jõuavad need muudatused teieni üsna kiiresti.

Asjad võivad aset leida esimesel kuul, ühe päeva/nädala/kuu jooksul, jaanuaris.