esmaspäev, 27. november 2017

12.LINNUD


Märksõnad: õppimine, kool, tarkus, kursused, tarkuse omandamine, igapäevased mured ja tegemised, telefonikõned, jutuajamised, vestlused, tagarääkimine, sotsiaalvõrgustik, sotsiaalmeedia, paar, kaksikud, vanemad inimesed, vanem paar, vanemad, linnud, öö
Armastus ja suhted: viitab kohtingutel käimisele ja telefonikõnedele. Ka oma armastuse ja kiindumuse kuulutamine ja kosimine. Lihtas võtmes võib tähendada paari, armastajaid. Vallalisele: mitu partnerit või vallalise elust rõõmu tundmine. 

Tööasjus: Kui olete hetkel töötu, võib siinkohal tegu olla töövestlusega. Teisel juhul räägib võimalikust eesseisvast intervjuust või viitab tööjuures kiiretele aegadele ja stressile.
Võimalikud töökohad: avalikud suhted, side, vahendaja, müük, turundus, telemarketing. Õpetaja, koolitaja, mentor.

Tervis: tihti viitab vajadusele hoida kontrolli all oma vererõhk ja adrenaliinitase, probleem võib olla ka kurgu või häälepaeltega. Kõiksugused teraapiad ja nõustamised on siin asjakohased.
Seosed kehaga:  kõri, kurk, mandlid, häälepaelad

Ajastus.
12.nes kuupäev, 12päeva/kuud
detsember

Tasub tähelepanu juhtida, kas teie kaartidel on kujutatud linde, kes tegutsevad päeval või öökulle. Vastavalt sellele saate aimdust, kas tegemist on sündmustega, mis leiavad aset päeval või öösel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar